Coaching

Het doel van coaching is mensen begeleiden bij het vinden van innerlijke rust en balans.

Ga jij voor meer ontspanning en energie
Heb je al een tijdje het gevoel dat je op “de overlevingsstand” staat? Ervaar je te weinig tijd voor jezelf? Voel je je aan het eind van de dag, of soms ook al eerder, moe en opgebrand? Ervaar je te weinig plezier in je leven? Heb je last van spanningsklachten?

Herken je jezelf in één of meerdere punten? Wil je dit graag veranderen, maar je weet niet hoe? Ontdek tijdens coaching hoe het anders kan!​

 
Positieve effecten van coaching:

  • Je gaat ontspanning en nieuwe energie ervaren
  • Je gaat jouw eigen kwaliteiten (her)ontdekken
  • Je gaat luisteren naar je eigen gevoel
  • Je gaat bewust ervaren wat er in jouw lichaam gebeurt
  • Je gaat grenzen leren stellen en deze bewaken
  • Je gaat jouw zelfkennis en zelfvertrouwen vergroten
  • Je gaat rust ervaren
  • Je gaat ontdekken waar jij pretlichtjes van krijgt  


Hoe wordt dit bereikt
Bij coaching wordt er gewerkt vanuit houding, beweging, gebaar en taal. Door te werken met het lichaam in houding en beweging, kom je in contact met onbewuste geblokkeerde delen van jezelf. Het werkt daardoor effectiever dan alleen gesprekstherapie.

We gaan dus niet alleen met elkaar praten, we komen ook in beweging. Tijdens de sessie ga jij ontdekken en ervaren welk effect een verandering in houding en beweging op jouw manier van denken en voelen heeft. Je leert hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven.


Kennismaken
Voor een succesvol traject vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik aanwezig is. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je daardoor enthousiast geraakt? Dan maken we een afspraak voor een intake. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek starten we het proces, waarbij je ontspanning, meer zelfvertrouwen en nieuwe energie gaat ervaren.


Waar
De Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141BP Groenlo.

Wanneer

Dagen Tijden
Maandag  09.30 - 17.00 uur                                               
Dinsdag               09.30 - 17.00 uur  
 18.30 - 21.30 uur         
Woensdag        13.00 - 17.00 uur
Donderdag  09.30 - 17.00 uur      


Ben je geïnteresseerd, maar komen bovenstaande mogelijkheden jou niet uit? Geen probleem. Na overleg vinden we meestal een passende oplossing. Neem daarom gerust contact op.


Tarief
Er wordt een tarief van € 70,- per uur berekend. Een coachsessie (psychosociaal consult) duurt ongeveer twee uur.    

Eventuele vergoedingen 2021
Een aantal zorgverzekeraars vergoeden vanuit een aanvullende verzekering (gedeeltelijk) de psychosociale hulpverlening, wanneer dit pakket dekking biedt voor alternatieve/complementaire geneeswijzen en/of therapieën. Het onderstaand overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar.


Wij adviseren je voordat je met de therapie begint, contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en vooraf te informeren of de nota vergoed wordt. Iedere zorgverzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte hiervan aan de afgesloten polis.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bloem in hand