Coaching

Particulieren & Bedrijven

Coaching

Heb je al een tijdje het gevoel dat je niet lekker in je vel zit? Dat je last hebt van spanningsklachten? Voel je je aan het eind van de dag, of soms ook al eerder, moe en opgebrand? Ervaar je te weinig energie en plezier in je leven? Heb je weinig zelfvertrouwen? 

Herken je jezelf in één of meer van bovenstaande punten? Of heb je andere dingen waardoor je niet lekker in je vel zit. Wil je dit graag veranderen, maar je weet niet hoe? Ontdek hoe het anders kan!

  • In één woord SUPER. De betrokkenheid, respect en aanpak van de coach hebben gemaakt waar ik nu sta. Ik ben helemaal tevreden. De leerdoelen zijn voor een groot deel behaald of hebben een stevige basis van waaruit ik verder kan bouwen. Zo klein als ik me voelde in het begin, zo groots mag ik nu van mezelf zijn. De aanpak paste helemaal bij mijn behoefte. Het wandelen en praten, de natuur en de oefeningen sluiten prima aan bij mijn manier van hulp vragen.
  • ‘Na iedere behandeling voel ik me herboren. Madelon is een goede therapeut, die naast massage, goede tips geeft. Altijd goedlachs.’

Recensie van een cliënt

Madelon Neijsen
Body & Mind Groenlo

Madelon Neijsen

Body & Mind Groenlo helpt bij de verbetering van je gezondheid en kijkt hierbij naar je totale welbevinden. Dit wordt bereikt door (wandel)coaching , stoelmassage en/of ontspannen hardlopen.

Body & Mind Groenlo helpt bij de verbetering van je gezondheid en kijkt hierbij naar je totale welbevinden. Dit wordt bereikt door stoelmassage, (wandel)coaching en/of ontspannen hardlopen.

Afspraak maken

06 - 17500375

madelon@bodyandmind-groenlo.nl

De Mattelier
Mattelierstraat 19
7141 BP Groenlo

Bekijk alle gegevens

© Body & Mind Groenlo 2023 - Alle rechten voorbehouden
Webdesign: SaffrieDesign
chevron-down