Body & Mind totaal

Ontspanning voor 'Body & Mind'

Heb je al een tijdje het gevoel dat zowel je zowel fysiek als mentaal overbelast bent? Dat je niet lekker in je vel zit? Dat je spieren strak aanvoelen en/of pijnlijk zijn? Leef je veel "in je hoofd" en wil je meer bewust worden van je lichaam in zijn geheel? Zoek je hierbij hulp om dit te veranderen? Kies dan voor Body & Mind totaal!

Body & Mind Groenlo

Wat is Body & Mind totaal

Bij Body & Mind totaal staat het gehele lichaam centraal. Er wordt gekeken naar de samenhang tussen "Body and Mind". Vaak zit er een verband tussen lichamelijke- en psychische klachten. De oorzaak van een klacht ligt soms ergens anders dan dat je in eerste instantie zou denken. Door massage en coaching te combineren, gaan we kijken waar jouw (spier)spanning vandaan komt en ontdekken hoe je dit kunt veranderen en verbeteren.

Positieve effecten van Body & Mind totaal

Je wordt je bewust van jouw lichaam, je gedrag en je gewoontes.
Je gaat spanning loslaten.
Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten.
Je leert oude patronen doorbreken en nieuwe mogelijkheden ontdekken.
Je ontwikkelt zelfkennis en zelfvertrouwen.
Je gaat ervaren en ontdekken hoe dingen anders kunnen op een manier die voor jou prettig voelt.
Je ervaart meer energie.
Je gaat je in totaal beter voelen.

Kennismaken

Voor een succesvol traject vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik aanwezig is. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je daardoor enthousiast geraakt? Dan maken we een afspraak voor een intake. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek starten we het proces.
Body & Mind Groenlo

Wanneer

Dagen

Tijden

Maandag

10.00 - 21.00 uur

Dinsdag

10.00 - 21.00 uur

Woensdag

13.00 - 21.00 uur

Donderdag

10.00 - 18.00 uur

Ben je geïnteresseerd, maar komen bovenstaande mogelijkheden jou niet uit? Geen probleem. Na overleg vinden we meestal een passende oplossing. Neem daarom gerust contact op.

Madelon Neijsen

Groenlo
Locatie

Hét Sociaal Cultureel Centrum - De Mattelier Groenlo

Tarief

Voor Body & Mind totaal (psychosociaal consult) wordt € 80,- per uur berekend. Een sessie duurt twee tot drie uur. Per sessie wordt een maximum tarief van € 180,- gehanteerd. (Voor het laatste uur wordt € 20,- berekend.)

Eventuele vergoedingen

Psychosociale therapie kan worden vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekeraar stelt wel eisen aan de vorm van de behandeling.

Voorwaarden

Cliënten kunnen doorgaans vergoeding voor psychosociale zorg/hulpverlening krijgen als er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De cliënt heeft een aanvullend pakket met vergoeding voor alternatieve/ complementaire geneeskunde of alternatieve zorg.
  • De therapeut of psychosociale hulpverlener is aangesloten bij een beroepsvereniging die door de zorgverzekeraar van de cliënt wordt erkend.

Body and Mind Groenlo is aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteit (VIV). Bij deze beroepsvereniging wordt de psychosociale hulpverlening erkend door:

  • CZ - groep
  • ONVZ
  • Zilveren Kruis


Wij adviseren je voordat je met de therapie begint, contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en vooraf te informeren of de nota vergoed wordt. Zorgverzekeraars kunnen soms nog aanvullende voorwaarden hanteren. Het is daarom altijd verstandig om de polis of zorgverzekeraar te raadplegen. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte hiervan aan de afgesloten polis.


Disclaimer

Het bovenstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar. 

Body & Mind Groenlo helpt bij de verbetering van je gezondheid en kijkt hierbij naar je totale welbevinden. Dit wordt bereikt door stoelmassage, (wandel)coaching en/of ontspannen hardlopen.

Afspraak maken

06 - 17500375

madelon@bodyandmind-groenlo.nl

De Mattelier
Mattelierstraat 19
7141 BP Groenlo

Bekijk alle gegevens

© Body & Mind Groenlo 2024 - Alle rechten voorbehouden
Webdesign: SaffrieDesign
chevron-down