Coaching

Het doel van coaching is mensen begeleiden bij het vinden van rust, ontspanning, energie en balans. Jouw persoonlijk doel is het uitgangspunt.

Positieve effecten van coaching:

Je gaat ontspanning en nieuwe energie ervaren
Je gaat bewust ervaren wat er in jouw lichaam gebeurt
Je gaat jouw eigen kwaliteiten (her)ontdekken
Je gaat grenzen leren stellen en deze bewaken
Je gaat luisteren naar je eigen gevoel
Je gaat jouw zelfkennis en zelfvertrouwen vergroten
Je gaat rust ervaren
Je gaat ontdekken waar jij pretlichtjes van krijgt
Body & Mind Groenlo

Hoe wordt dit bereikt

Bij coaching wordt er gewerkt vanuit houding, beweging, gebaar en taal. Door te werken met het lichaam in houding en beweging, kom je in contact met onbewuste geblokkeerde delen van jezelf. Het werkt daardoor effectiever dan alleen gesprekstherapie.

We gaan dus niet alleen met elkaar praten, we komen ook in beweging. Tijdens de sessie ga jij ontdekken en ervaren welk effect een verandering in houding en beweging op jouw manier van denken en voelen heeft. Je leert hoe je dit kunt toepassen in het dagelijks leven.

Kennismaken

Voor een succesvol traject vindt ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik aanwezig is. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je daardoor enthousiast geraakt? Dan maken we een afspraak voor een intake. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek starten we het proces.

Locatie

De Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141BP Groenlo.
Body & Mind Groenlo

Wanneer

Dagen

Tijden

Maandag

10.00 - 21.00 uur

Dinsdag

10.00 - 21.00 uur

Woensdag

13.00 - 21.00 uur

Donderdag

10.00 - 18.00 uur

Ben je geïnteresseerd, maar komen bovenstaande mogelijkheden jou niet uit? Geen probleem. Na overleg vinden we meestal een passende oplossing. Neem daarom gerust contact op.

Madelon Neijsen

Groenlo

Tarief

Voor een coachsessie (psychosociaal consult) wordt € 80,- per uur berekend. Een sessie duurt ongeveer twee tot drie uur. Per sessie wordt een maximum tarief van € 180,- gehanteerd. (Voor het derde uur wordt € 20,- berekend.)

Eventuele vergoedingen

Psychosociale therapie (valt onder alternatieve geneeswijzen) kan worden vergoed door de zorgverzekering. De zorgverzekeraar stelt wel eisen aan de vorm van de behandeling.

Voorwaarden

Cliënten kunnen doorgaans vergoeding voor psychosociale zorg/hulpverlening krijgen als er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

  • De cliënt heeft een aanvullend pakket met vergoeding voor alternatieve/complementaire geneeskunde of alternatieve zorg.
  • De therapeut of psychosociale hulpverlener is aangesloten bij een beroepsvereniging die door de zorgverzekeraar van de cliënt wordt erkend.

Body and Mind Groenlo is aangesloten bij de beroepsvereniging Vereniging Integrale Vitaliteit (VIV). Bij deze beroepsvereniging wordt de psychosociale hulpverlening erkend door:

  • CZ - groep
  • ONVZ
  • Zilveren Kruis

Wij adviseren je voordat je met de therapie begint, contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en vooraf te informeren of de nota vergoed wordt. Vermeld dan onderstaande AGB-codes en dat ik aangesloten ben bij de VIV (beroepsorganisatie).

AGB-Code zorgverlener: 90100250
AGB-Code praktijk: 90059854

Zorgverzekeraars kunnen soms nog aanvullende voorwaarden hanteren. Het is daarom altijd verstandig om de polis of zorgverzekeraar te raadplegen. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte ervan aan de afgesloten polis.


Disclaimer

Het bovenstaande overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar. 

Locatie

Hét Sociaal Cultureel Centrum - De Mattelier Groenlo

Body & Mind Groenlo helpt bij de verbetering van je gezondheid en kijkt hierbij naar je totale welbevinden. Dit wordt bereikt door stoelmassage, (wandel)coaching en/of ontspannen hardlopen.

Afspraak maken

06 - 17500375

madelon@bodyandmind-groenlo.nl

De Mattelier
Mattelierstraat 19
7141 BP Groenlo

Bekijk alle gegevens

© Body & Mind Groenlo 2024 - Alle rechten voorbehouden
Webdesign: SaffrieDesign
chevron-down