Over Madelon

Leven vanuit de overtuiging dat bewegen in de natuur, ontspanning, muziek, plezier maken, lachen en spelen, goede middelen zijn om je beter te gaan voelen. Dit is waar ik in geloof en wat ik je graag wil laten ervaren. Spreekt jou dit aan?

Body & Mind Groenlo

Welkom

Met plezier neem ik je mee in het proces waarbij je gaat onderzoeken en ontdekken waar jij je goed bij voelt en waar jij blij van wordt. Mijn begeleiding is erop gericht jou bewust te maken van deze (nieuwe) ervaringen en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.

Mijn werkwijze is persoonlijk, enthousiast, vertrouwelijk, confronterend, stimulerend, uitdagend, speels en serieus.
Madelon Neijsen

Body & Mind Groenlo

Over Madelon Neijsen

De vrouw achter Body and Mind Groenlo is Madelon Neijsen. Ik ben geboren in 1968, getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn woonplaats is Groenlo, een klein stadje in de mooie Achterhoek. Fotografie, wandelen en hardlopen zijn mijn hobby's.

De laatste jaren heb ik geleerd beter te luisteren naar mijn intuïtie en naar mijn gevoel. Ik ervaar dat hier mijn kracht ligt en van hieruit werk ik met mensen. De behandelingen die ik geef worden persoonlijk afgestemd.

Madelon Neijsen

Wat doe ik nu en wat heb ik gedaan

Vanaf september 2010 ben ik gestart met Body & Mind Groenlo, waar ik als masseur, therapeut en trainer met veel plezier werkzaam ben. Ik richt me op de verbetering van de gezondheid en het welbevinden van mensen. Dit doe ik bij bedrijven en voor particuliere mensen.

Van 1989 tot en met 2009 heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Waar ik als consulente in de buitendienst eenvoudige tot complexe problemen heb opgelost.

Recent behaalde opleidingen

  • 2020 Basis Looptrainer 3, Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie
  • 2015 - 2016 HBO Medische- en Psychosociale Basiskennis
  • 2013 - 2014 HBO Body and Mind Language, te weten:
    • BML Basic
    • BML Coach
    • BML Trainer

  • 2010 - 2012 Academie voor Wellness Coaching: Holistisch Coach en masseur

Om mijn kennis en vaardigheden op pijl te houden en te vergroten worden er jaarlijks meerdere bij- en nascholingen gevolgd.

Body & Mind Groenlo

Voor wie?

Voor bedrijven

Voor bedrijven die de gezondheid van hun medewerkers willen verbeteren, ziekteverzuim willen terugdringen en een prettige werkomgeving willen bieden.

Voor particulieren

Voor jou wanneer je ontspanning wil ervaren en/of wil werken aan je persoonlijke ontwikkeling en welbevinden.

Madelon Neijsen

Groenlo

Body & Mind Groenlo helpt bij de verbetering van je gezondheid en kijkt hierbij naar je totale welbevinden. Dit wordt bereikt door stoelmassage, (wandel)coaching en/of ontspannen hardlopen.

Afspraak maken

06 - 17500375

madelon@bodyandmind-groenlo.nl

De Mattelier
Mattelierstraat 19
7141 BP Groenlo

Bekijk alle gegevens

© Body & Mind Groenlo 2023 - Alle rechten voorbehouden
Webdesign: SaffrieDesign
chevron-downcheckmark-circle