Wellness Coaching

Ontspanning voor "Body & Mind"
Heb je al een tijdje het gevoel dat zowel je zowel fysiek als mentaal overbelast bent? Dat je niet lekker in je vel zit? Dat je spieren strak aanvoelen en/of pijnlijk zijn? Leef je veel "in je hoofd" en wil je meer bewust worden van je lichaam in zijn geheel? Zoek je hierbij hulp om dit te veranderen? Kies dan voor Wellness Coaching!

Wat is Wellness Coaching
Bij Wellness Coaching staat het gehele lichaam centraal. Er wordt gekeken naar de samenhang tussen "Body and Mind". Vaak zit er een verband tussen lichamelijke- en psychische klachten. De oorzaak van een klacht ligt soms ergens anders dan dat je in eerste instantie zou denken. Door massage en coaching te combineren, gaan we kijken waar jouw (spier)spanning vandaan komt en ontdekken hoe je dit kunt veranderen en verbeteren. 


Positieve effecten van Wellness Coaching

  • Je wordt je bewust van jouw lichaam, je gedrag en je gewoontes
  • Je gaat spanning loslaten
  • Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten
  • Je leert oude patronen doorbreken en nieuwe mogelijkheden ontdekken
  • Je krijgt meer zelfkennis en zelfvertrouwen
  • Je gaat ervaren en ontdekken hoe dingen anders kunnen op een manier die voor jou prettig voelt
  • Je ervaart meer energie
  • Je gaat je in totaal beter voelen


Kennismaken

Voor een succesvol traject vind ik het belangrijk dat er een wederzijdse klik aanwezig is. Daarom ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ben je daardoor enthousiast geraakt? Dan maken we een afspraak voor een intake. Op basis van de uitkomsten van dit gesprek starten we het proces, waarbij je ontspanning, meer zelfvertrouwen en nieuwe energie gaat ervaren.


Waar

De Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141 BP Groenlo.


Wanneer

Dagen Tijden
Maandag  09.30 - 17.00 uur
Dinsdag               09.30 - 17.00 uur 
 18.30 - 21.30 uur         
Woensdag        13.00 - 17.00 uur                                               
Donderdag  09.30 - 17.00 uur      

Ben je geïnteresseerd, maar komen bovenstaande mogelijkheden jou niet uit? Geen probleem. Na overleg vinden we meestal een passende oplossing. Neem daarom gerust contact op.


Tarief
Voor Body and Mind Wellness Coaching (psychosociaal consult) wordt € 70,- per uur berekend. Een sessie duurt twee tot drie uur. Per sessie wordt een maximum tarief van € 150,- gehanteerd. (Voor het laatste uur wordt € 10,- berekend.)

 

Eventuele vergoedingen 2021
Een aantal zorgverzekeraars vergoeden vanuit een aanvullende verzekering (gedeeltelijk) de psychosociale hulpverlening, wanneer dit pakket dekking biedt voor alternatieve/complementaire geneeswijzen en/of therapieën. Het onderstaand overzicht is bedoeld als indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. 


Wij adviseren je voordat je met de therapie begint, contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar en vooraf te informeren of de nota vergoed wordt. Iedere zorgverzekeraar hanteert zijn eigen voorwaarden. Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte hiervan aan de afgesloten polis.

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of onjuistheden.

bodyandmind_coaching_zwaan